If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема е следния: след смяната на 4-те носача продължава да тропа яко, гледахме амортисьорите, здрави биаледки ,накрайниците са здрави,а какво тропа незнам.Алфата е 156 2.4jtd
Аз го имам същия проблем смених и четирите носача и пак тропа един майстор ми каза рейка но тя не тропа толкова силно ,след обстойна диагностика разбрахме че е -Тампони на стабилизиращата щанга .
Още при самото тръгване все едно се отпаря нещо тека тропа че не е истина а тампон на двигателя да е ? Преди смяната на носачите пак тропаше но не толкова е б_ти и оправията хич да нея бях правил.
Още при самото тръгване все едно се отпаря нещо тека тропа че не е истина а тампон на двигателя да е ? Преди смяната на носачите пак тропаше но не толкова е б_ти и оправията хич да нея бях правил.
Интересното е ,че колегата не говори за тропане по неравности.
Казваш при потегляне...
Ако ти е изпуснал някой тампон на двигтеля,мотора провисва и чашките на вътрешните карета почват да жулят в планките на долните носачи.....характерно е чукане и притропване.
Лесно можеш да разбереш,вдигаш на крик и оглеждаш хубаво вътрешните чашите на каретата,дали са наранени,смачкани или деформирани.
Няма ли нищо,приготви се за сваляне на мост.
Comment